Vad är det här?

SKAPA DITT DJUNGELÄVENTYR!

När du använder den här applikationen kan du klippa in ditt barn i Liberos senaste film.

Du börjar med att ladda upp en stillbild på ditt barn. I nästa steg klipper du in ditt barns ansikte. När filmen sedan spelas upp är det ditt barns ansikte som visas på barnet i djurdräkten.

Den färdiga filmen kan du ladda ner till din mobil eller dator samt dela till dina vänner via de sociala medier som du använder.

Dessutom bjuder vi på en gratis kod som du kan använda när du samlar till en av djurdräkterna från Libero Animal Collection.

Låt ditt barn få huvudrollen i äventyret!

Nu kan ditt barn dyka rätt in i vår senaste film. Klipp in ditt barn och dela till dina vänner.

Starta!

Välj tema

Vill ditt barn leka med tigern eller elefanterna?

Anpassa

1.Välj bild (JPG, Max 9MB)

2.Dra och släpp för att placera bilden

Ditt barn har nu huvudrollen i äventyret!

BONUSKOD:

Dela filmen till dina vänner.Ny filmLadda ner   SKICKAVILL DU DELA FILMEN PÅ INSTAGRAM?
Börja med att ladda ner filmen till din mobil. Öppna sedan din Instagram-app, välj det nedladdade filmklippet och publicera. Tagga gärna ditt klipp med #liberoanimal så kan fler hitta din film.

Ladda nerVARSÅGOD! EN UNIK KOD
Vill du samla till en av de coola djurdräkterna i filmen? Spara den här koden så är du ett steg på väg! Om du inte redan är medlem – anmäl dig på libero.se/liberoklubben HÄR

1. För att få en djurdräkt ska du samla koder från blöjpaketen från Libero Animal Collection (Limited edition på UP&GO; och Comfort) eller från Libero Newborn. Koden hittar du på insidan av paketet. Du kan även använda den extra kod du får när du laddar upp ett foto av ditt barn i Animal-filmen.

2. Du kan max använda EN extra kod per barn under 5 år som du anmält till Liberoklubben – resten av koderna måste samlas från Animal-paketen eller från Libero Newborn.

3. Du kommer till ordersidan genom att klicka HÄR. Observera att det inte går att beställa via den vanliga Poängshoppen.

4. Du får samla till och beställa en av varje djurdräkt per registrerat barn under 5 år. Gäller till 31/1-15 eller så långt lagret räcker.

5. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning

6. Gåvan levereras inom 3 veckor. (NO: 4 veckor) Libero står för frakten.

Undrar du över något? Skriv till oss här

Och du, om du har fler barn registrerade i vår klubb – ladda upp en film för varje barn! Då kan du samla ihop en kod extra per barn efter att du skapat filmerna.

ÄR DU HELT SÄKER?

Om du väljer ja kommer den här filmen raderas och du får skapa en helt ny.JA!NEJ!